Twee jaar garantie op hybride Toyota Plus Occasions

Na de uitbreiding van de garantietermijn naar vijf jaar op elke nieuwe Toyota, versterkt het merk nu ook de Toyota Plus Occasiongarantie. Toyota Plus Occasions is het officiële occasionlabel van Toyota wat exclusief gevoerd wordt door de officiële Toyota dealer. Met de uitbreiding van de Toyota Plus Occasiongarantie wordt het vertrouwen in de eigen producten nog eens onderstreept.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

UNIEK

occasiongarantie op hybride modellen

TOYOTA

Rotsvaste betrouwbaarheid

OVERIG

Niet hybride Toyota Plus Occasions één jaar*

Twee jaar garantie Toyota Occasions Hybride

Klanten die kiezen voor een Toyota Plus Occasion krijgen twee jaar garantie* op een Hybride occasion en één jaar garantie* op een niet-hybride occasion. De garantie geldt voor Toyota Plus Occasions tot 8 jaar oud met een maximum kilometrage van 170.000 kilometer. Daarnaast profiteert iedere koper van een Toyota Plus Occasion voor een periode van 12 maanden / 15.000 km kosteloos van de Toyota Pechhulp. Deze pechhulp service geeft zekerheid bij pech onderweg of bij een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week, in heel Europa.

Toyota Occasions Hybride

Met de verbeterde garantievoorwaarden voor de Toyota Plus Occasions heeft Toyota één van de sterkste garantie labels voor occasions in huis. Vooral op het gebied van de hybride modellen onderscheidt het merk zich. Een gebruikte hybride auto is hét duurzame alternatief voor de occasionkoper.

* Toyota Plus Occasiongarantie is geldig op auto’s tot 8 jaar oud met een maximum kilometrage van 170.000 km. Neem contact op voor de voorwaarden of kom gewoon even langs, dan kunt u meteen onze occasions bekijken.

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.